2013-02-28

Nya kurser och workshops i mars

Imorgon är det 1 mars. Våren är tydligt på gång i Skåne med stigande temperatur, vintergäck och knoppar. I februari har det varit ganska tunt med kurser på Emelie Bardon Dans & Yoga, men i mars blir det desto tätare.

Lunchyogan på STPLN fortsätter varje tisdag kl 12.00-12.45 och får ett syskon 15/3, då jag startar lunchyoga på Danscentrum Syd vid Möllan. Samma tid, 12.00-12.45. Ingen föranmälan behövs, utan det är bara att droppa in. På Danscentrum Syd finns dessutom mikrovågsugn, så du kan värma din matlåda direkt efter yogan.


Samma vecka startar två andra öppna klasser: Dansanatomi och conditioning på onsdagar och Modern/nutida dans på fredagar. Dansanatomin håller hus på Klinik Solstrålen. Eftersom lokalen där är ganska liten och det är viktigt att vi kan jobba med varje persons kropp individuellt är antalet platser begränsade, vilket gör att du måste anmäla dej minst 24 timmar innan varje lektion. På modern/nutida gäller däremot drop-in. Fredagsklasserna äger rum på Ungdomens hus på Norra Skolgatan.


Under påskveckan erbjuder jag två intensiva workshops, en för barn och en för vuxna. Påsklovsdans 10-12 år på Ungdomens hus är ett perfekt sätt att fördriva lovförmiddagarna. I två timmar utforskar vi kroppen, skapandet, musiken och dansen. Sista lektionen avslutas med uppvisning för alla tillhörande vuxna, syskon och andra intresserade. På kvällarna samma dagar finns möjlighet för ungdomar och vuxna att träna modern/nutida dans på Danscentrum Syd. Man kan välja att anmäla sej till en, två eller tre klasser, som kommer ha ett visst inbördes samband, men ändå vara fristående från varandra.

Mer info om alla kurser och workshops finns här.

Inga kommentarer: